Saturday, 18 October 2014

Gunung datuk


Untuk ke sekian kalinya. Lepas Gunung angsi yg aku tawan waktu aku form2 , lepastu Gunung jerai
dan baru-baru ni Gunung Datuk pula.
Tak tahu kenapa, memang sgt minat outdoor2 activity, extreme, adventure2 ni. just invited me whenever,wherever, whatever about all this things i'll join u! trust me! *if i free la at that time, hehe* Maybe utk yg lain mungkin ade yg nyesal and tak nak pergi lagi. But its not me! Once dah pergi, nak pergi lagi. Nak pergi lagi. Dia mcm best tau. Penat tu of course penat, tapi once kau dah smpai puncak tu, then see the great beatiful views yg selama ini kau x pernah tgk perhhh. so that! segala penat lelah kau waktu hiking hilang! 

Begitu besarnya kebesaran Allah. Begitu cantiknya permandangan. Begitu sempurna CiptaanNya. Bila kau ada kat atas baru kau akan realized benda2 tu.Seriously.

Jika di beri peluang lagi. aku nak pergi lagi!

No comments:

Post a Comment

nice