Friday, 27 February 2015

Anak buahku

Assalamualaikum..

Setelah beberapa bulan dah tak update blog ni.Dan skrg aku hadir untuk cerita tentang apa berlaku.Aku dah habis sem 1 and dah habis cuti sem dah pon.Cuti yang bagi aku agak lama jugak.Sebulan lebih. Ape je yg aku buat cuti uh? Haa ni nak cite. Aku dgn sorang sahabat aku ni join satu video competition entitle kampungku. Duration utk video tu lima minat je, tapi pembikinan dia berhari-hari jugak aa. Tapi takpe sebab semua dah settle.
Dan macam biasalah. Belajar lesen kereta motor. Tapi sampai skrg x jpj lagi sebab. Sebab dia, waktu nak test jpj tak jadi sebab ada masalah sedikit, so malam tu aku folow mak abah balik perak. Dan aku menjadi babysitter kepada ahli baru keluarga aku.
KakNgah baru saje selamat melahirkan baby boy bernama Mohd Muazzeem Sufi.

Seronok layan budak2.
Bau baby sumpah wangi giler.
Aku sangat suka budak2.
An sekarang aku dah balik UTM, so mmg aku x tipulah.
Rindu gilakk woi!

Nah hambekkkk







hehehehe.. okbai