Thursday, 1 December 2016

Kenang-an


Sedar tak sedar.
9 tahun dah sayang.
Sahabat yg paling banyak ajar aku.
Macam macam benda.

Bila kita sama sama sekolah dulu.
Seronok tu tak payah cakap la.
Waktu form 1 tu, budak2 lain nangis sebab nak balik rumah.
Yang aku, lagi suka duduk asrama dari balik rumah.

Kenangan tu tak payah cakap.
Yang mana ponteng prep--nya.
Fly--nyaa,
Bercintan cintun--nya,
Tak gi masjid sembahyang jemaah--nya,
Lambat gi kelas--nya,
Kena berdiri kat depan perhimpunan--nya,
Satu geng kena panggil cikgu displin--nya,
Warden naik blok sebab suara kita kuat gila sampai rumah dia pon dengar! haha
Cabut semalu kat padang sekolah--nya
Ponteng perhimpunan tu tak yah cakap lah, banyak kalii,
Sebab selalu bangun lambat,
Wehh..
Yang aku ingat SEMUA BENDA NAKAL KOT ! haha

Oke japjap..
Aku try ingat bendabenda yg sweetsweet gitewww..
haha
haaaaa.. ingat..
Kita gi rombongan samasama!
Sebabnya, paling2 aku ingat waktu snorkling tu,
Sebab tu first time aku snorkling kot, aku ingat lagi nama pulau yg kita pergi tu, 'coral island'
Rombongan waktu tu pergi banyak tempat,
Sampai aku pon x teringat semua tempat2 tu.
Selain tu, biasa la.. jalan raya samasama naik moto, Hang out kay bahau.
Time kita habis PMR dulu, best sangat sebab sekolah buat macammacam,
Wehhh!! baru aku realized! payah nak ingat moment sweet nihh..
kalau yang nakal kat atas tu tadi.
Details kejadian aku ingat kotttttt..
HAHAHAHAHA

Apa apa pon.
Walau berapa jauh kita,
Korang sentiasa ada dalam ingatan aku,
Benda ni palingpaling aku perasan,
Kemana mana jelah aku pergi(lepas kita dah tak satu sekolah)
Koranglah antara manusia manusia yang paling aku banyak cerita,
Sampai kadangkadang aku rasa nak nangis sebab rindu bila cerita pasal korang nih!
alahaiii---

Haaaa kan mata aku dah masuk habuk dah..
hmm.. I dont know why guyss..
Every each of you are really meant to me,
Sangatsangat special.
Nobody can replace.

Jujur dari hati.
Aku tak tahu kenapa.
Aku rasa aku banyak sangat buat salah dekat korang duludulu.
Perangai tak semenggah.
Cakap lepas.
Sungguhlah aku risau kalaukalau ada yang masih tersimpan didalam hati.
Maafkanlah diri ini.
Dan aku juga sentiasa maafkan korang dan doa yang terbaik untuk korang.
WEHHHH!

Rindulahhhh..
I need your hugsss..
Erm, jangan lupa aku taw.
Jaga diri sayangs :)
LOVE YOU ! 




2008 and still countinggggg~


No comments:

Post a Comment

nice