Thursday, 11 August 2016

Hati karat.

Bila aku tengok last update kat blog ni.
Baru aku sedar yang bermacam macam benda yang dah berlaku.
Hanya dalam sekelip mata.
Hmm..
Bukan tak mahu bercerita, tapi dah sampai tak terungkap dgn kata kata. dah immune! sampai aku jadi malas nak fikir benda-benda ni semua. Nak tulis pon tak sampai hati.

Beratnya!
Lepas satu.. satuu. Berlarutan sampai sekarang. Dan tak tahu bila penghujung. Ya Allah!
Aku sentiasa soal benda benda bendaa ni semua bila nak selesai.Bertubi-tubi ujian itu serang keluargaku.Sebak, Hampa. Sampai aku sendiri dah tak kenal meraka itu siapa sebenarnya.
Hmm..

Tolong..
Tolong jadikan aku seorang yang redha akan sesuatu yang menimpa. Sentiasa cari ibrah di setiap ujian yg menyinggah. Terima dengan terbuka hati untuk apa sahaja yang akan terjadi.

Paling aku takut bila mana aku menyalahkan takdir. Nauzubillah. Hmm.. Tiada siapa pon yang boleh faham aku, kecuali family aku sendiri.Takpa.. sedikit sedikit. Masih bertatih untuk terima semua benda nihhh..

Kbai. Assalamualaikum



No comments:

Post a Comment

nice