Thursday, 27 August 2015

SISTHOR_SHOP (totebag)

Assalamualaikum.

Bila apa yg kita angankan selama ni dan sekarang jadi kenyataan.
WOW!
Sangat bersyukur, Allah izinkan aku buat benda ni.

And now nak cerita..
Sis buat online shopping.
Sebab? sebab sis minat sannngat.
Bukanlah minat berniaga sgt, tapi minat buat doodle2, conteng2, lukis2 ni semua.
So tercetus lah idea untuk buat bissness jual totebag!

Korang2 semua boleh sgt kalau nak order dkat sis.
Setiap beg, sis akan buat secantik cantik habis!

Size 42x38
Kalau berkenan whatsapp je.
0178856610 & 0173776019

Sebelum tu korang mesti nak tgk design2 yg dah sedia ada kan?
Oriteee!

(Ni antara design2 yg dah di tempah)










Dan actualy.. totebag n pun ade dlm wishlist cuti hakakk.. hehehe.
Do support kayy..
Last but not least.
whatsapp me if want to know more detail about this totebag :)
haaa .. especialy untuk student2..
Sanngattt sesooaiiiii !

K lah.. kalau nak rasa air tgn kita.. haaaaaa..
COBAAA LAHH!
*rugi taw kalau x try*
Lot of Love,
Assalamualaikum.








3 comments:

  1. Dapatkah cahaya infrared menyembuhkan penyakit? Ikuti kupasannya disini Rawatan Alternatif Untuk Penyembuhan

    ReplyDelete
  2. Jalan2 tersesat kesini...
    Hai..
    Jemput singgah
    http://mamasihatcantik.blogspot.com

    ReplyDelete

nice