Sunday, 7 June 2015

Finalzz

Assalamualaikum.
Finally. Dah nak berakhir pun sem 2.
Honestly, from the deep of my heart. haha
Amatlah terasa diri ini seakan robot.
Robot yg tak lama lagi akan di uji kebolehannya.

Yang mana tiap-tiap hari buat benda yang sama.
Pagi bangun pergi lecture, balik buat tutorial, assignment and what so ever.
And a few days more robot ni akan di uji kebijaksanaannya.

Setiap kali aku merasa diri aku ni robot. 
Aku selalu tenangkan hati.
Beristighfar banyak2 dan positifkan diri dengan,
Mencari ilmu ini adalah amanah Allah.

Ayuh kawan-kawan aku semua.
Cukuplah setiap keluh kesah, setiap rungutan kita.
Tahu betapa stressnya awak2 semua tu.
Aku pon alami benda yang sama.

What we have to do now is 'Usaha'
Ape sekalipon usaha je dulu.
Allah tak tgk hasil, Dia tgk usaha kita.
So, dgn semangat yang baru.

Betulkan niat!
Jom study kerana Allah.

_luahanseorangstudent_

2 comments:

  1. insyaAllah.. jom kita buat y terbaik... Fighting! n Good luck!

    ReplyDelete

nice