Saturday, 8 March 2014

Ekspedisi ke Gua Tempurung



Assalamualaikum...

Indahnya ciptaanMu Ya Rab..
Pada tanggal 1 Mac 2014.. Kami seramai 200++ menerokai gua tempurung..

Jam 4.30 a.m berkumpul di dewan ibnu bajjah..



Lebih kurang jam 5.00 a.m kami bertolak ke Gua Tempurung..
Dan berhenti di RnR untuk solat subuh dan sarapan..

video


Dann.. kami selamat sampai disini....







Antara permandangan-permandangan di dlm gua tempurung.. :)




Keseronokan yg tak terhingga.. Dengan aktiviti2 yang sgt mencabar dlm gua tu..

sesudah sahaja keluar dari gua :) *walaupon hati kata tanak keluarrr!* hehe


video


video
( alamak.. sory.. video senget.. )hehe

some pic of KAMI !










Bila selesai semuanyaaa... kami pergi ke AEON ipoh.. bershopping di sanaaaa... (ayat mcm best kan TAPI tade ppe pon beli kfc je ) hehe... 
Memang kali ni punya ekspidisi lagi best dari gunung jerai.. SERIESSS ! RUGI SAPE TAK PERGI... ngee.. btw.. terima kasih  pada budak- budak group 2 yg memang happening gile.. sampai lencun kami dibuatnya.. dan juga korang jaga keselamatan kami.. thanks :) 

Itu sahaja.... byee.....