Saturday, 29 December 2012

::One happy family at home::

Assalamualaikum.. hye...! now...tibe msenye utk aku ceritakan kat korang2 pasal my family pulak.. hurm.. mcm yg kite tau kn.. semua org kt dunia ni ade family.. n ade jgk dye punye cerita, salasilah and kenangannye yg tersendiri.. tp.. skrg ni bkan la nk cerita ape2 pon .. hehe.. just nk kenalkan my parents n sibling je.. hope korang enjoy k.....!

Haa....! ni lar mak n abah sye....!! En. Razali dgn Pn. Jamieah.. cantik n handsome kan?? hehe.. (haruslah) keyh.. korang kenal2 gitu suda lah... adik beradik ramai lgi ni.. hee~ lets check it out.........

DIMULAKAN DGN ABG SYE YG SULONG-->

ehem2... haa.. yg ni abg aku dgn isteri dye.En. Razmin dgn Pn. Norhayati...klo mcm abg2 korang yg sulong uh korang mesti panggil dye banglong kan?? (betultak2? ) tp aku pggil dye 'abang' jer.. xtau npe, da yg lain2 pgil cm tu ikut je la.. hee~

NEXT KAK NGAH PULAK--->

hehe.... yg ni klakar.. yg ni k.ngah , suami dgn ank-anknye.. Pn. Rosmawarni dan En. Zamzuri.. anaknye pula yg lelaki tuw MUIZZ n yg cumil2 tuw nme dye HAZIRAH tp pggil dye ji'a jer..(kutuberohok) hehe..
diorang ni klakar... bile balik kampung ase best sgt.. sume hapening drpd emak bawak ler smpai ke anaknye.. hee~

SEKARANG BANGTEH PULAK--->

haa... ni pulak bangteh aku dgn isterinye.. En. Arif Affandi dgn Pn. Hazlina.. diorg ni baru lagi kahwin hari tuw..(korang doakan diorang bahgia hngge ke akhir hayat eah) cantik kan akak ipar baru aku.. hee~ (gile x cantik) harap2 diorang cpat la dpt ank... (biar rmai ckt blgn ank buah aku) hee~

HAHA.. KAKCIK PULAK--->

hehehe... yg ni k.cik.. Miss Nur Emira.. dye skrg tga continue her study kt poli PD.. x lame lagi nk habis la tuw.. antare adik beradik aku ni dye ni kire yg pling terapat skali la.. sbnanye mlas nk puji2 dye sgt kt blog ni nt dye bce kembang2 pulak dye nt.. hehe.. ppe pon dye ni cool gle n klakar sgt.. mang syok habis.. hee~

ADIK LELAKI SYE PULAK, BANGCIK--->

yang ni adik lelaki aku yg bernama Aidil Afandi... dye thun dpan (2013) drjh 6.. (UPSR's candidate) tp klo tgk skrg ni syk main2 je kat rumah.. klo nk tgk dye bkak buku kt rumah ni mang susa.. hehe.. (biase la budak lelaki mang cmtu) hee~

LAST SEKALI , ADIK---->

hee~ ni yg last sekali.. name dye Danieal Afandi.. kitorg panggil dye adik.. dye ni klakar n jugak gatal..hehe.. kdg2 tuw dye ni mengade lebeyh.. (yela bongsu kan) ikutkan je larh.. hee~

dah......... situ sahaje lah psal keluarga sye yg nk diceritakan.. harap korang enjoy n nk folow utk yg seterusnye lagi k.. thnks for reading~~ 
Assalamualaikum......